Millet Aç Deyip Duranların Sadece Heykele Verdiği Paraya Bakın! İzmir Vatandaşı Hizmeti Daha Çok Bekler

CHP'li belediyelerin heykel aşkı bitmek bilmiyor. Heykel, anıt ve rölyefleri saydırmak için açılan ihalede 171 bin 558 TL'lik teklif kabul edildi.

24.06.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 24.06.2021-15:05) Millet Aç Deyip Duranların Sadece Heykele Verdiği Paraya Bakın! İzmir Vatandaşı Hizmeti Daha Çok Bekler

CHP'li belediyeler heykele olan aşklarından bir türlü vazgeçemiyor. Vatandaşa hizmet konusunda eli sıkı tutan CHP'li belediyeler, heykel söz konusu olduğunda oldukça cömert. Bu belediyelerin başında ise CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi geliyor. 

İzmir'de geçtiğimiz aylarda başlamış olan yeni bir proje tanıtan Tunç Soyer liderliğindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan heykel, anıt ve rölyefler için harekete geçip bunların sayımı amacı ile ihale açtığını bildirmişti.

HEYKELLER TEK TEK SAYILACAK

Açılan ihalede, İzmir'deki heykellerin tek tek sayılıp fotoğraflanması koşuluna da yer verildi.

İhaleyi alan firma ayrıca daha önce yapılan heykel çalışmalarını derleyecek ve saha çalışması yapacak, ilgili kurumlar ile de irtibata geçecek.


171 BİN 558 LİRAYA SONUÇLANDI

Heykel sayma ihalesi, 11 Mayıs tarihinde elektronik ortamda yapıldı.

İhaleye İzmir başta olmak üzere Adana, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır gibi illerde faaliyet gösteren 11 farklı firma ve kişiden teklif geldi.

254 bin 697 TL 50 kuruş muhammen bedelle çıkılan ihale, 171 bin 588 teklif veren firmaya  verildi.

İzmir'in gündemden ya sel baskınlarıyla düşmüyor ya da heykel açılış haberleriyle... Bu millete hizmet yapmak yerine heykel açılışlarına devam eden Tunç Soyer'e vatandaşlar tepkili. 


30 YIL ÖNCE DE BÖYLEYDİ BUNLAR

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yağan yağmurda evine su basan yaşlı teyze, ''Bunlar 30 yıl öncede böyleydi şimdide böyle evladım. Allah bunları başa getirmesin'' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal