Metin Sipahioğlu: Futbol Bağırma ve Algılarla Yönetiliyor!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, son dönemde gündemden bir türlü geçmeyen hakem hataları konusu ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

06.03.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 06.03.2021-14:59) Metin Sipahioğlu: Futbol Bağırma ve Algılarla Yönetiliyor!

Metin Sipahioğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

FUTBOL BAĞIRMA VE ALGILARLA YÖNETİLİYOR

Son 25 yıldır Türk futbolunda oynanan bu tiyatronun tek bir adı vardır: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır. Bu tiyatronun tek adıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü, 2011'den beri sadece 1 kez şampiyon olmuştur; 7 yıldır da hiç şampiyonluğu yoktur. Bu tablo varken utanmadan hala 'Adalet, adalet' diye çığırtkanlık yapıyorlar. PFDK, hakem raporunda dirsek atan bir oyuncuya (Mostafa Mohamed) sadece 1 maç ceza veriyor. Bu, şunun kanıtıdır: Türk futbolu sadece bağırma, çağırma ve algılarla yönetiliyor. Bunun başka bir adı yok.

ŞAMPİYONLUK POSTERLERİNDE RESİMLERİ GÖRDÜK

90'lı yılların sonundan başlayarak bu ülke, 10 sezon TFF başkanlığı yapan ve içindeki büyük aşkı ortaya çıkarıp, hayalinin Galatasaray Başkanlığı olduğunu belirten, dolayısıyla TFF başkanlığı yaptığı dönemde de takımına büyük hizmet etmiş isimleri gördü! Aynı dönemlerde ne tesadüf ki ülkemizin başbakanının neredeyse bu takımın her maçına gittiğini gördük, yaşadık. Şampiyonluk posterlerine giren isimleri gördük.

BİZİM YAŞADIKLARIMIZI BAŞKASI YAŞAYAMAZDI

3 Temmuz 2011'de, kahpe örgütün yaptığı 15 Temmuz saldırısından sonra en büyük kumpası gördü Fenerbahçe. Bundan sonra hangi takımın zirveden dibe geldiği ve hangi takımın dipten zirveye çıktığı ortada. Bu camiaya yaşatılanları başka camia yaşasa belki de yok olurlardı.

BİZE VAR İŞLEMİYOR

Attığımız golü 4 dakika 17 saniye her açıdan izleyip karar veriyorlar, lehimize verilen penaltıyı 9 saniye tek açıdan izleyip iptal ediyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal