Son Dakika Milli Eğitim Müdürü Açıkladı: Konya’da Kar Nedeni İle Eğitime Ara Verildi

Gelen son dakika haberine göre bir süredir kar yağışının etkili olduğu Konya’da, yüzyüze eğitime ara verildiği açıklandı.

14.10.2021-09:30 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-17:25)

Bir süredir etkili olan soğuk hava yurdun birçok kesiminde kar yağışına dönüştü. Gelen son dakika bilgisine göre kar yağışının yoğun olduğu Konya’da 24 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi. 

24 İLÇEDE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Kar yağışının oldukça etkili olduğu Konya’da ulaşım seferleri iptal olurken, bir açıklamada Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden geldi. Milli Eğitim Müdürü Seyyit Ali Büyük, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, tamamı Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Konya merkeze bağlı 24 ilçede, 20 Aralık Pazartesi günü eğime bir gün ara verildiğini duyurdu açıkladı. 

KONYA’DA EĞİTİME ARA VERİLEN İLLER 

Milli Eğitim Müdürü Seyyit Ali Büyük’ün yaptığı paylaşıma göre okulların tatil edildiği ileçeler, Meram, Selçuklu ve Karatay ile Cihanbeyli, Ahırlı, Altınekin, Akören, Bozkır, Derebucak, Çeltik, Derbent, Hadim, Taşkent, Sarayönü, Yalıhüyük, Yunak, Doğanhisar, Ilgın, Akşehir, Kadınhanı, Hüyük, Seydişehir, Beyşehir ve Çumra ilçelerinde eğitim çevrim içi gerçekleştirilecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal