Meteoroloji O Bölgeleri Uyardı! Yağış Kapıda!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada sağanak yağışların yolda olduğunu belirtirken bazı bölgedeki insanları uyardı.

17.10.2021-10:08 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-10:54)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son açıklamaya göre Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz bölgesinde sağanak yağışlar bekleniyor. Adana, Osmaniye, Hatay, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Ardahan çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji bu bölgelerde vatandaşları sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışına karşı önlemlerin alınması için uyarılarda bulundu.

KARADENİZ'E ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamalara göre   Marmara, Kuzey Ege, Karadeniz bölge geneli, Adana, Osmaniye, Hatay, Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Ardahan çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz bölge geneli ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesiminde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların ayrıca bul bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.


HAVA SICAKLIKLARI DEĞİŞMEYECEK

Ülke genelinde hava sıcaklıklarında aşırı düşüş beklenmiyor. Mevsim normallerinde seyretmesi düşünülen hava sıcaklıkları yağış alan bölgelerde ise mevsim normallerinin biraz altı bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal