Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı: İstanbul İçin Sağanak Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre yurt genelinde birçok ilde sağanak görülmesi bekleniyor. Meteoroloji’den gelen haberlere göre hafta sonu aralarında İstanbul’unda bulunduğu 16 ilde sağanak yağmur görülebilir.

17.09.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-12:40) Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı: İstanbul İçin Sağanak Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılara göre, yurt genelinde sağanak yağış görülebilir. Meteorolojinin tahminlerine göre hafta sonu aralarında İstanbul’unda bulunduğu 16 ile sağanak yağmur yağabilir. 

16 İLDE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılara göre kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ordu, Tokat ve Malatya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji’den gelen son dakika haberlerine göre hafta sonu aralarında İstanbul’unda bulunduğu 16 ilde sağanak yağmur görülebilir.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyurulara göre bugün yurdumuzun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ordu, Tokat ve Malatya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise İç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yurt genelinde rüzgar Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HAFTA SONU ARALARINDA İSTANBUL’UNDA BULUNDUĞU 16 İL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul, Edirne, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır için cumartesi gününe kuvvetli yağış olabileceği uyarısı yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal