Mesut Özil Formalı Çocuktan Zalim İsrail'e Kırmızı Kart

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Mescid-i Aksa önünde dua ettiğini gösteren yıldız futbolcu Mesut Özil, Filistinli masumlara zulmeden İsrail'e çok büyük bir tepki daha gösterdi. Mesut, kendi formasını giymiş olan minik bir çocuğun işgalci askere çıkarttığı kırmızı kartı paylaştı.

14.05.2021-13:12 - (Son Güncelleme: 14.05.2021-13:12) Mesut Özil Formalı Çocuktan Zalim İsrail'e Kırmızı Kart

Sarı- lacivertli takımın yıldız futbolcusu Mesut Özil, sosyal medya hesabından İsrail'in Filistin'deki sivillere zulmünü anlamlı bir fotoğrafla kınadı. Mesut Özil formalı minik çocuğun İsrail askerine gösterdiği kırmızı kartlı fotoğraf, dakikalar içinde büyük beğeni aldı. Ramazan Bayramı'nın ilk günü de Özil, işgalci İsrail'in saldırdığı Mescid-i Aksa'nın önünde dua ettiği fotoğrafı koyarak tepki gösterdi.

FİLİSTİN'DEKİ KARDEŞLERİM DUALARIM SİZİNLE

1 gün önce yıldız futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından Mescid-i Aksa'daki Kubbetu's Sahra fotoğrafı ile dua ettiğini gösteren fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: ''Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Bu mübarek aydaki oruçlarımız ve dualarımız kabul olsun. Dualarım bugün bayramı barış içinde kutlayamayanlarla. Filistin'deki kardeşlerim dualarım sizinle'' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal