15.10.2019-12:19 (Son Güncelleme:25.04.2024-05:12)


1

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, geride bıraktığımız günlerde Berlin'den Adana'ya gitmek için bindiği uçakta fenalaşmıştı. Görevliler tarafından apar topar uçaktan indirilen Uzerli'nin peş peşe geçirdiği estetik operasyonlardan ötürü rahatsızlandığı iddia edilmişti.



2

İddialar hakkında sessizliğini koruyan güzel oyuncu, sağlığına kavuştu. Sevilen oyuncu, iyileşir iyileşmez de soluğu objektif karşısında aldı.



3

Bir markanının reklam çekimi için İstanbul'a gelen 36 yaşındaki Meryem Uzerli, çekimler sırasında enerjik haliyle dikkat çekti. Uzerli'nin enerjik tavırlarını görenler 'Çabuk toparladı' yorumlarında bulundu.



4

İşte Meryem Uzerli'nin yaşadığı sağlık sorunlarından sonra dikkat son hali...



5

Uçakta Fenalaştı

Uçakta Fenalaştı

Emmy Ödülleri törenine katılan Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün New York'tan Berlin'e dönmüştü. Oyuncu, Berlin'den sonra ise Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Kovan filminin gösterimine katılmak için rotayı Türkiye'ye çevirmişti.



6

Ancak Berlin'den Adana'ya gitmek için uçağa binen Uzerli, uçakta fenalaştı. Görevliler, bir anda kusmaya başlayan oyuncuyu apar topar uçaktan indirdi.



7

15.00'da Adana'da olması beklenen Uzerli'nin, 17.30'daki başrolünde yer aldığı Kovan adlı filminin gösterimine katılamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr