Merve Boluğur Hayatından Herkesi Çıkarttı, Eleştirileri Umursamadı!

Merve Boluğur kendisini eleştirenlere cevabını verdi.

14.04.2021-15:43 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-12:27)

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Merve Boluğur, ekranlardan uzak kalsa da magazin gündemine her gün bir şekilde girmeyi başarıyor. 

Merve Boluğur son olarak, YouTube kanalından, sürekli siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslendi. Merve Boluğur, YouTube kanalında açıklamalar yaptı. Sürekli siyah giymesinin ve kırmızı ruj sürmesinin eleştirildiğini söyleyen oyuncu, 'Siyahla bütünleşmiş bir kadınım. Kırmızı ruj da vazgeçilmezim. Merve karakterini böyle görmek istiyorum' ifadelerini kullandı. 'Bana bunun yakışmadığını söylüyorlar, onlar söylüyor diye bundan vazgeçecek değilim' diyen Boluğur, 'Hayatımdan elalemi kaldırdım. Yetişkin olmak bu demek' açıklamasında bulundu.

KRALİÇEYİM DEMİŞTİ!

Instagram'da 3,7 milyon takipçisi olan Boluğur, kırmızılar içindeki fotoğraflarını paylaştı. Boluğur, paylaşımına 'Kraliçe. Maşallah deyin' notunu düştü. Yakın çekim hallerini paylaşan Merve Boluğur'a takipçilerinden eleştiri geldi. Takipçileri tarafından aldığı olumsuz eleştiriler karşısında sessizliğini korudu.


SON PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden ‘Sen de aynaya bakınca 'İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?’ diye soran takipçisine verdiği cevapla sosyal medyayı salladı! Merve Boluğur gelen soruya; 'Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi…' şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde gizemli sevgilisiyle fotoğraf paylaşarak aşkını ilan eden Merve Boluğur, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin merak ettiği soruları cevapladı.

'ARI OLSAYDIM ERKEĞİN BANA KONMASINI İSTERDİM'

Boluğur geçtiğimiz günlerde de yaptığı bir açıklama ile yine çok konuşulmuştu. Ünlü isim, 'Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

GEÇMİŞTE VERDİĞİ YANITLARLA DA GÜNDEM OLMUŞTU!

Makyajsız şekilde verdiği pozları ekleyerek soruları yanıtlayan Boluğur, ‘Sen de aynaya bakınca 'of be analar neler doğuruyor?' diyor musun?’ diyen takipçisine ‘Valla yapıyorum’ şeklinde yanıt verdi. Resim yaparken çok keyif aldığını belirten Boluğur, ‘Siyah saçtan sıkılmıyor musun?’ sorusuna da ‘Beyaz sarı istediği geliyor’ diyerek cevabını verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal