06.07.2020-17:20 (Son Güncelleme:29.03.2024-15:55)


1

Survivor Ünlüler takımında yer alan oyuncu Mert Öcal ile yarışma boyunca gönüllüler takımında iyi anlaştığı Evrim’i Mert’in elenmesi çok üzmüştü. Bu olaydan sonra ikili arasında aşk dedikoduları çıktı. Elenen ikilinin sosyal medyadan yeni yaptığı yorumlaşmalar eski dedikoduları yeniden gündeme getirdi.



2

Mert Öcal'ın ayrılmasından sonra Evrim’in “Mert’i yakından tanımak istiyordum. Kampların birleşmesinin artık hiçbir anlamı kalmadı” sözleri ikilinin arasındaki aşk iddialarını güçlendirmişti.



3

Evrim'den önce elenen Mert Öcal, Dominik’te Acun Ilıcalı’nın yaptığı Instagram canlı yayınında kendisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Evrim ile haklarında çıkan aşk dedikodularını yalayan Öcal, “Evrim bana geçtiğimiz zamanlarda abi diyordu. Ben ona abi dememesini söyledim ama Evrim benim kardeşim” şeklinde konuştu.



4

Mert Öcal'ın açıklamasının ardından bu haberlere bir yalanlama da Evrim Keklik cephesinden geldi. Evrim katıldığı canlı yayında şunları söyledi; “Mert çok yakışıklı, komik ve sempatik biri… Başlarda tartışma yaşamıştık ondan sonra konuşunca aramızdaki mesafe azaldı. Bu tamamen arkadaşlık çerçevesinde olan bir şey."



5

Karşılıklı fotoğraflaşmanın ardından Evrim’in son fotoğrafının altına Mert’in yaptığı “Elenmek yaramış” yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu. İkilinin yorumlaşmanın ardından bir haberde Twitter'dan geldi. Mert Öcal'ın "Yarın yoldan canlı yayın yapacağım seninle. Bir yere kaybolma." mesajına Evrim bebişim hitabıyla cevap verdi. Güzel yarışmacı; "Tamam bebişim. Hiçbir yere kaybolmam" demesi kafaları karıştırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr