Mersin'de Bir Şahıs Kızları Uyurken Tartıştığı Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Mersin'de akılalmaz bir olay yaşandı. Erdemli ilçesinde Ahmet Çetin, kızları odalarında uyurken tartıştığı eşi Semra Çetin'i, defalarca bıçaklayarak öldürdü.

07.05.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-16:42) Mersin'de Bir Şahıs Kızları Uyurken Tartıştığı Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Mersin'de korkunç bir olay meydana geldi. Erdemli ilçesi Merkez Mahallesi Müftüler Sokak'ta 3 katlı apartmanda gerçekleşen olayda, Ahmet Çetin ve Semra Çetin çifti arasında nedeni henüz bilinmeyen bir durumdan gerçekleşen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. 

BIÇAKLAYIP KAÇTI 

Adamla kadın arasında çıkan kavga esnasında 50 yaşındaki Ahmet Çetin, mutfaktan aldığı bıçakla 48 yaşındaki Semra Çetin'i defalarca bıçakladı. Semra Çetin olay yerinde yaşamını yitirirken Ahmet Çetin ise kaçtı. 

ANNESİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU 

Olay esnasında odasında uyuyan çiftin 2 kızından biri, uyanıp odasından çıktığında annesinin kanlar içinde yerde yatarken buldu. 

OLAYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Gelen ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Semra Çetin’in öldüğünü belirledi. Polis, Ahmet Çetin'in yakalanması için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal