Mersin'de Bir Kadın Çığlık Atarak Çıktığı Balkondan Düştü!

Mersin'de bir kadın kaldığı pansiyonun balkonuna çığlık çığlığa çıktı ve kendisini sarkıttı. Metrelerce yükseklikten düşerek ağır yaralanan kadın hayati risk taşıyor.

22.09.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-13:09) Mersin'de Bir Kadın Çığlık Atarak Çıktığı Balkondan Düştü!

Mersin'in  Yenişehir ilçesi Çitlikköy Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde bulunan iki katlı pansiyonda kalan Dilek D. isimli kadın çığlıklarla balkona çıktı. Pansiyonun balkon korkuluklarından sarkarak atlamaya çalışan kadın daha sonra vazgeçerek kendini geri çekti.

BALKONDAN DÜŞEN KADININ HAYATİ RİSKİ BULUNUYOR

Biraz sonra tekrar balkona çıkarak kendisini sarkıtan Dilek D. bir genç kurtarmaya çalıştı. Bir süre kadar balkon korkuluklarında asılı kalan kadın, alt katın balkonunun camına çarptı. Ardından metrelerce yükseklikten aşağı düşen Dilek D. ağır bir şekilde yaralandı. Metrelerce yükseklikten düşerek ağır yaralanan kadın, in Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Dilek D'nin hayati riski bulunduğu bilgisi geldi.

ÇEVRE SAKİNLERİ O ANLARI KAYDETTİ

Olayı yaşandığı anlar çevre sakinleri tarafından anbean telefon kamerasıyla çekildi. Çekilen görüntülerde bir kadının çığlıklarla pansiyonun balkonuna çıktığı ve atlama girişiminde bulunduğu görüldü. Bu sırada balkonda bulunan bir gencin kadını kurtarmaya çalıştığı ancak kısa süre sonra kadının ikinci kattan ağaçların üzerine düştüğü görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal