19.01.2020-15:06 (Son Güncelleme:29.03.2024-09:20)


1

Kadınların yaşlanmasının doğal bir süreci olarak bilinen menopoz, regl kanamasının kesilmesi ve yumurtlamanın sona erdiği evreye denir. Eğer erken menopoza gireceğinizden korkuyor ya da risk grubundaysanız sizin için hazırladığımız bu kürleri mutlaka denemelisiniz.



2

Menopoz dönemine girmiş kadınların hormonları değişmeye başladığı için vücutta aniden terleme hissi, deride kurumalar, uyku düzeninin bozulması, şiddetli baş ağrıları, sık idrara çıkma veya idrar kaçırma gibi etkiler görülebilir.



3

Ada Çayı Kürü

Ada Çayı Kürü

200 mL suyun içerisinde yaklaşık olarak 1 tatlı kaşığı adaçayını kaynatın. 10 dakika bekleyin ve daha sonra tüketin. Bir hafta boyunca, aç karna sabah, öğle ve akşamları tüketin. Küre 2. haftanızda 2 gün, 3. haftanızda 3 gün devam etmelisiniz. 4. hafta küre ara verin. Bu şekilde 3 ay süresince uygulayın.



4

Çobançantası Kürü

Çobançantası Kürü

1 litre sıcak suyun içerisine, 25 g çobançantasını ekleyin ve iki üç dakika kaynatın. Daha sonra süzün. Bir hafta boyunca her gün tüketmelisiniz. Daha sonra bir hafta ara verin ve tekrar uygulamaya başlayın. Bu şekilde bu kürü 3 hafta uygulayın. Çayı sıcak ya da soğuk tüketebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR