Melisa Sözen'den sevgilisi Harun Tekin'e romantik doğum günü jesti!

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Harun Teki'in doğum gününü romantik bir jestle kutladı. Sözen, 45 yaşına basan sevgilisine yazdığı sözlerle onun gönlünü fethederken 'İyi olan her şey yanı başında olsun!' ifadelerini de kullandı.

29.06.2022-12:12 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-13:58) Melisa Sözen'den sevgilisi Harun Tekin'e romantik doğum günü jesti!

Rol aldığı dizi ve filmlerde gösterdiği başarılı performanslarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Melisa Sözen, yaklaşık 10 yıldır Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile birliktelik yaşıyor. Ünlü çift, ilişkilerini hep gözden uzak yaşamayı tercih ediyor ve magazin dünyasının içinde pek yer almamaya çalışıyor.

Harun Tekin dün doğum gününü kutladı. Tekin'in yanında yine her zamanki gibi sevgilisi Melisa Sözen vardı. 45 yaşına basan Harun Tekin'in yeni yaşını sosyal medya hesabından da kutlayan Melisa Sözen, sevgilisine övgü dolu sözler yazdı.

Melisa Sözen Harun Tekin

Melisa Sözen'den sevgilisi Harun Tekin'e romantik doğum günü jesti

Harun Tekin'in doğum günü için duygusal bir mesaj kaleme alan ünlü oyuncu Melisa Sözen, sevgilisiyle birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı ve altına "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum" ifadelerini yazdı. Melisa Sözen'in sevgilisi için yaptığı paylaşım ünlü oyuncunun takipçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Melisa Sözen Harun Tekin

Melisa Sözen'den evlilik sorularına yanıt: Yine sordunuz!

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Melisa Sözen, muhabirlerin; "Harun Bey ile evlilik düşünmüyor musunuz?" sorusuna net bir yanıt vermişti.

Melisa Sözen Harun Tekin

Başarılı oyuncu, bu soruyu aslında herkesin sorduğunu fakat kendilerinin böyle çok mutlu olduklarını belirterek 'Bunca zaman geçti, artık kimse sormaz' diyordum, yine sordunuz.'! ifadelerini kullanmıştı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal