Melis Birkan kimdir kaç yaşında? Melis Birkan kimle evlendi? Aras Aydın kimdir?

Ünlü oyuncu Melis Birkan ile çok sayıda projede yer alan oyuncu Aras Aydın dünya evine girdiler. Çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken sade bir törenle evlenen çiftin biyografileri merak edilmeye başladı.

22.05.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-13:56) Melis Birkan kimdir kaç yaşında? Melis Birkan kimle evlendi? Aras Aydın kimdir?

Bu güne kadar birçok dizi ve filmde oynayan Melis Birkan (39), kendisi gibi oyuncu Aras Aydın (32) ile dünya evine girdi. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan çift, yakın çevresi, dostları ve ailelerini katıldığı sade bir törenle bu birlikteliklerini taçlandırdı.

Daha önce birlikte rol aldıkları pek çok ünlü isimde Melis Birkan ve Aras Aydın çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Nikah törenine, televizyon ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisinde birlikte rol aldığı Engin Akyürek de çiftin bu gününde yanlarındaydı.

Melis Birkan Aras Aydın

Düğünde yaptıkları danslarıyla olay olan çiftin, evlendikleri haberinin yayınlaması sonrası Melis Birkan ile eşi Aras Aydın'ın hayatı da büyük merak konusu oldu. Melis Birkan'ın sade gelinliği ve eşiyle ola pozalarını gören sosyal medya kullanıcılarının bazıları 'Çok yakışmışlar' yorumlarında bulunurken bazı kullanıcılar da 'Çok alakasız bir çift' ifadelerini kullandılar.

Melis Birkan Aras Aydın

Melis Birkan kimdir kaç yaşında?

39 yaşında olan Melis Birkan, ilköğretim ve lise yılları döneminde Mimar Sinan Üniversitesi'nin Devlet Konservatuvarı'nda bulundu ve orada bale dersleri aldı. Aynı üniversiteden modern dans eğitimin tamamlayan Melis Birkan, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol olarak yer aldı. Tüm Türkiye'nin tanıdığı bir oyuncu haline gelen Melis Birkan, Issız Adam filminde gösterdiği performans ile Sadri Alışık Ödül töreninde aday oldu ve  'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Avrupa Yakası, Leyla ile Mecnun ve İşler Güçler'de de yer alan Melis Birkan Söz ve Sefirin Kızı gibi birçok dizi projesinde de oynadı.

Melis Birkan Aras Aydın

Aras Aydın kimdir?

4 Ocak 1989'da Eskişehir'de doğan Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2010 yılında Hamdi Alkan'ın yönettiği ve Bülent Emin Yarar'ın başrolünü oynadığı "Öğretmen Kemal" isimli dizinin kadrsouna katılan ve ilk oyunculuk deneyimini burada tadan Aras Aydın, 2012 yılında "Şefkat Tepe" adlı dizi projesinde yer aldı ve orada Teğmen Volkan rolüne hayat verdi.

Melis Birkan Aras Aydın

2014'de "Saklı Kalan" 2014-2015 yılları arasında "Kiraz Mevsimi" isimli dizilerde rol alan Aras Aydın, 2015-2016 yılları arasında ekranlarda fırtına gibi esen "İnadına Aşk" dizisinde "Polat Barutçu" rolünü oynadı.

2016'da "N’olur Ayrılalım" isimli dizi projesine geçen Aras Aydın, Nilay Duru, Gürgen Öz, Nilperi Şahinkaya ile başrolü paylaştı. Aynı yıl yönetmen koltuğunda Türkan Derya ve Murat Aksu'nun oturduğu "Altınsoylar" isimli dizide "Oğuz Bakır" rolünü üstlenen Aras Aydın, daha sonra "Oğlan Bizim Kız Bizim" isimli sinema filminde Melis Babadağ ile birlikte başrol paylaştı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal