08.09.2022-10:20 (Son Güncelleme:12.09.2023-16:55)


1

Kimdir?

Kimdir?

01 Ocak 1974 tarihinde Bolu'da dünyaya geldi. 1.87 metre boyu olan Yalçınkaya, 90 kilodur. Mehmet Şef'in yıllar önce Yemekteyiz programından ortaya çıkan görüntüleri ifşa oldu. İşte o görüntüler...



2

Mehmet Şef yıllar önce Yemekteyiz'e katıldı!

Mehmet Şef yıllar önce Yemekteyiz'e katıldı!

Mehmet Şef’in Yemekteyiz serüveni herkesi şaşkına çevirdi. MasterChef’te ismini duyuran Mehmet Yalçınkaya meğer yıllar önce Show TV ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programına katılmış. Mehmet Şef’in o zamanki halleri ise herkesi şok etti.



3

Mehmet şef fenalaştı

Mehmet şef fenalaştı

Dün yayınlanan bölümde tadımın ardından kendini kötü hisseden ve "Bir sandalye verin bana" diyen Mehmet Şef "Bak ben bunca yıldır bu programda yerim bu döner işi beni bozdu. Ben çok yedim ya. Abi bana doktor çağırın" dedi. Stüdyoya sağlık ekipleri geldi. Tansiyonu yükselen Mehmet şefe müdahale edildi.



4

Atike'nin masasına gelen tarif yazılı peçeteyi Mehmet Şef fark edince ortalık karıştı. Mehmet Şef 'Kopya durun, kopya dur!' diyerek yarışmayı durdurdu. Fatma'nın kopya verdiğini öğrenince Mehmet Şef sinirden kalem kırdı.



5

Ailesi

Ailesi

Masterchef Türkiye'nin başarılı şefi Mehmet Yalçınkaya'nın eşi ve kızı. Kızı bir sosyal medya fenomeni.



6

Eğitimi

Eğitimi

İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitimler aldı.



7

Bolu’nun Yenigüney Köyü'nde dünyaya gelen Mehmet Yalçınkaya, mesleki kariyerine çocukluk yaşlarında başladı.



8

Zanna ile arlarındaki gerginlik

Zanna ile arlarındaki gerginlik

Şimdilerde kariyerini MasterChef'de yürüten Mehmet Şef, Marsha adlı yarışmacının düzgün türkçesini görünce "10 senedir burada olup Türkçe konuşamayan tanıdıklarım var" diyerek Danilo Zanna'yı hedef aldı. İddialara göre Acun bu kavga yüzünden Mehmet Şef'in maaşından kesinti yapacak.



9

Ünlü isim ayrıca kızının YouTube kanalına da katılarak hem iyi bir baba olduğunu her fırsatta gösteriyor hem de eğlenceli anları takipçileri ile paylaşıyor.



10

Acun ile olan ilişkisi

Acun ile olan ilişkisi

Acun Ilıcalı ile uzun zamandır tanışıkları olan ünlü şef bir süredir MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr