21.10.2019-12:45 (Son Güncelleme:18.04.2024-14:06)


1

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in evinde düşüp yaralanmasının ardından eski hastalığı Kaçış Sendromu hastalığının nüksetmesiyle 235 gün boyunda yoğun bakımda tedavi edilmişti. Taburcu olduktan sonra iyi olduğu belirtilen şovmenin son hali sevenlerini korkuttu.



2

Geride bıraktığımız akşam kızı ve annesiyle birlikte Mehmet Ali Erbil'i ziyaret eden şarkıcı Banu Parlak, ünlü şovmenin bir fotoğrafını Instagram hesabında yayınladı.



3

Şarkıcı Parlak'ın bir yaşındaki kızını severek oyuncak hediye eden Erbil'in son hali dikkat çekti. Hızla kilo verdiği görülen şovmenin yorgun yüzü sevenlerini üzdü.



4

Çarkıfelek yarışması ile hafızalara kazınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in verdiği kilolar hayranlarını korkuttu.



5

İşte ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hayranlarını korkutan o fotoğrafı...



6

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye girerken görüntülenmesinin ardından hayranları büyük korku yaşadı.



7

Hastaneye girerken görüntülenen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlığının ne durumda olduğu ise merak edilmeye başlandı.



8

Hayranlarının ve sevenlerinin büyük korku yaşadığı olayda Mehmet Ali Erbil ile olan gerçek ortaya çıktı.



9

Kaçış Sendromu hastalığı olan Mehmet Ali Erbil'in rahatsızlığı nedeni ile her ay düzenli olarak serum almak için hastaneye gittiği ortaya çıktı.



10

Doktorların yaptığı açıklamaya göre ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun çok iyi olduğu korkulacak bir durum olmadığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr