15.01.2020-17:06 (Son Güncelleme:25.04.2024-14:21)


1

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiği günden beri her şey hep bir tık uzağımızda. Meditasyonda buna dahil. Meditasyon yapmak için artık profesyonel olmanıza veya bir dağın tepesine çıkmanıza gerek yok. Telefonlardaki uygulamalar sayesinde istediğiniz her yerde ve her saatte meditasyon yapabilirsiniz. İşte o uygulamalar…



2

Inscape

Inscape

Inscape’in farkındalık meditasyonları ve nefes egzersizleriyle gün içerisindeki stresinizi azaltabilirsiniz. Rehberli meditasyonlar, uyku seansları ve stres azaltıcı uygulamalar gibi birçok kategoriye sahip.



3

Stop, Think & Breathe

Stop, Think & Breathe

Bu uygulama ismiyle ne yapmak istediğini yeterince açıklıyor: dur, düşün ve nefes al. Bu uygulama sizi ihtiyaçlarınıza göre yönlendirecek.



4

Simple Habit

Simple Habit

Zihninizi sessize almak düşünüldüğünüz kadar zor değildir. En azından Simple Habit bunu sadece beş dakikada yapabileceğinizi söylüyor.



5

Calm

Calm

Stres, uyku veya odaklanma gibi problemler yaşıyorsanız ‘calm’ uygulaması tam size göre. İsminden de anlaşıldığı gibi, bu uygulama sakinleşmenize ve daha huzurlu olmanıza yardımcı olacak. Milyonlarca kişi tarafından indirilen bu uygulama, günlük temponuzdan biraz olsun uzaklaşmanıza ve kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR