Medipol Başakşehir Giuliano İle Yollarını Ayırdı!

Geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratan Medipol Başakşehir'de önümüzdeki sezon öncesinde radikal değişiklikler yaşanıyor. Son olarak yıldız futbolcu ile yolların ayrıldığı açıklandı.

02.07.2021-13:41 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:27) Medipol Başakşehir Giuliano İle Yollarını Ayırdı!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yaşıdığı sezonun ardından küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Geçtiğimiz sezon küme düşme hattında haftalarca devam eden Medipol Başakşehir, önümüzdeki sezon göstereceği performans ile geçtiğimiz sezon taraftarlarına yaşattığı üzüntüyü telafi etmek istiyor. 

Önümüzdeki sezon öncesinde transfer ve kadro planlama çalışmalarına başlayan Medipol Başakşehir'de transfer görüşmelerinin yanı sıra takımdan ayrılacak olan isimlerde merakla bekleniyor.

Turuncu lacivertli kulüp son olarak Brezilyalı yıldız oyuncusu Giuliano ile olan sözleşesinin karşılıklı olarak anlaşılarak feshedildiğini açıkladı. 

Eski Fenerbahçeli oyuncu Giuliano büyük beklentiler ile katıldığı Medipol Başakşehir'de göstermiş olduğu performans ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Giuliano'nun takımdan ayrılması ile ilgili Medipol Başakşehir kulübünden yapılan resmi açıklamada ;

' Turuncu-lacivertli formamız altında bir sezon boyunca başarıyla oynayan Giuliano ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kısa sürede ailemizin önemli bir parçası olan Brezilyalı futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verildi.

Medipol Başakşehir forması ile geçtiğimiz sezon 32 karşılaşmada forma şanso bulan Giuliano, bu karşılaşmalarda 3 gol, 4 asistlik bir katkı sağlamıştı. 

31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Giuliano, ülkesinde başladığı futbolculuk kariyerinde Internacional'den Ukrayna Ligi ekibi Dnipro'ya 11 milyon euro karşılığında gerçekleştirdiği transfer ile ayrılmıştı. Dnipro'dan ise 2014-2015 sezonunda 6 milyon euro karşılığında tekrardan Brezilya'ya Gremio'ya dönen yıldız futbolcu sonrasında ise Rus ekibi Zenit'e 7 milyon euroya transfer olmuştu. 

Zenit forması ile göstermiş olduğu performans ile büyük bir beğeni toplayan Giuliano, 7 milyon euroya Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 

Fenerbahçe'den ise Arabistan Ligi ekiplerinen Nasr'a 10.5 milyon euro karşılığında transfer olan tecrübeli futbolcu sonrasında ise geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz olarak Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal