Medipol Başakşehir Ahmet Kutucu İle Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Milli futbolcu Ahmed Kutucu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Adı çok sık Türk kulüpleri ile anılan genç futbolcu tercihini Başakşehir'den yana kullandı.

03.07.2021-14:51 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-14:51) Medipol Başakşehir Ahmet Kutucu İle Anlaşma Sağladı!

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'ün küme düşmesi ile birlikte kulübü ile olan sözleşmesini feshetme hakkına sahip olan 21 yaşındaki Ahmed Kutucu, kulübü ile olan sözleşmesini feshedip bedelsiz olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile anlaşma sağladı.

Alman asıllı Türk futbolcu Ahmed Kutucu, Almanya'da başladığı profesyonel futbolculuk kariyerinde Schalke 04 alt yapısında başlamasının ardından A takıma kadar yükselmişti. Geçtiğimiz sezonu Hollanda Ligi ekiplerinden Heracles'de kiralık olarak geçiren Ahmed Kutucu, alt yaş kategorilerinden itibaren Ay Yıldızlı formamızı terletirken 2 karşılaşmada ise A takımda mücadele etti.

Schalke 04 formasıyla A takım performanslarında 52 karşılaşmada forma şansı bulan Ahmed Kutucu bu karşılaşmalarda 6 gol 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Kiralık olarak gittiği Hollanda Ligi ekibi Heracles'de ise 17 karşılaşmada forma giyme şansı bulan genç oyuncu gol atma başarısı gösteremezken 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal