Mecnun Otyakmaz Galibiyetler Nedeniyle Mutlu

Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek son haftalarda süren yükselişini devam ettirdi.

11.04.2021-20:17 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-20:17) Mecnun Otyakmaz Galibiyetler Nedeniyle Mutlu

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takımımızı biliyorduk, salgın sezon başından beri bizi etkilemişti. İkinci yarı maç trafiğinin azalmasıyla, takımda Kovid-19 olacak kimsenin kalmamasıyla ve virüsün bizden uzak olması neticesinde takım toparlandı. Yavaş yavaş puanlar almasını bildik. Bizim biraz daha yukarılara oynamamız için önemli bir karşılaşmaydı. Net bir skorla kazandık, oyuncu arkadaşlarımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Tabii ki sonuna kadar Avrupa için kovalamamız lazım. Biz bütün maçlarımıza puan kazanmak için çıkıyoruz. Bundan sonraki karşılaşmalarımız da öyle. Önemli karşılaşmalar da olacak. Ligin kaderini etkileyecek karşılaşmalara da çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanıp puanlarımızı almak istiyoruz. Bakalım bu puanlar bizi nereye götürecek. ' ifadelerinin kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal