23.09.2020-09:34 (Son Güncelleme:20.04.2024-04:49)


1

TRT 1 yeni bir projeye imza atıyor. İlk bölümü ile sosyal medyanın gündemine oturan Masumlar Apartmanı başarısına başarı ekliyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 2. bölümü de sosyal medyada çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı. İşte haberin detayları...



2

Başarılı oyunculukları ve dikkat çeken senaryosuyla Masumlar Apartmanı'nın 2. bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde, ailenin en aklı başında görünen üyesi Han'ın geçmişinden kaynaklanan bir takıntısı ortaya çıktı.



3

Şirket sahibi ve zengin bir karakter olan Han'ın, geceleri herkesten habersiz sokakta çöp topladığı ortaması herkesi şaşırttı. Masumlar Apartmanı dizisi 2. bölümüyle sosyal medyada da en fazla konuşulan konu oldu.



4

Dizi Twitter'da TT listesinde bir numarada yer alan Masumlar Apartmanı sosyal medya kullanıcıları Han'ın çöp toplamasıyla ilgili çok sayıda paylaşım yaptı. İşte Twitter'da Masumlar Apartmanı paylaşımlarından bazıları:



5

En çok atılan tweetler...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr