20.08.2020-10:49 (Son Güncelleme:20.04.2024-12:14)


1

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye dün akşam 30. bölümüyle ekrana geldi. İkinci dokunulmazlık oyununda iki takımda büyük bir mücadele verdi. Eray'ın yemeğinin tadım aşamasında şefler kendilerinden geçtiler. İşte haberin detayları...



2

Yeni sezonun ilk haftasında yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti. Eleme potasına girmemek için sonrasında mavi takım yarışmacıları kendi aralarında yarıştılar ve yeni eleme isimleri belirlendi. Eray, yaptığı yemekle hem jürilerin hem de kendi ağzını yaktı.



3

Mavi takımın kendi içinde oynadığı dokunulmazlık oyununda Özgül dokunulmazlığı elde edince eleme potasına Eray'ı gönderdi. Takım oylama yaparak 5 oy ile Esra'nın ismini belirledi. Kırmızı takımın adayları olan Celal ve Sedat'ın yanına Eray ve Esra da eklendi. Yarışmaya veda edecek olan isim ise bugün ekrana gelecek bölüm ile belli olacak.



4

Kendi yaptığı sosun tadına bakan Eray da zor anlar yaşadı. Şeflerin su ikramını ilk başta geri çeviren Eray, ağzının yanmasına dayanamayınca suyu alarak içti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr