30.11.2020-10:17 (Son Güncelleme:19.03.2024-09:49)


1

Masterchef'in dün yayınlanan bölümünde Uğur Yılmaz Deniz diskalifiye edildi. Uğur'un 8 yıl öncesine ait 'nefret ve saldırganlık' içeren twettleri ifşalanmıştı. Bu tweetleri göz ardı etmeyen Acun Ilıcalı, Uğur'un MasterChef yolculuğuna son verdi. Önlüğünü teslim eden Uğur'un hüzünlü anları sosyal medyada çok konuşuldu.



2

Masterchef şüphesiz en çok konuşulan yarışma programlarından biri. Bu günlerde de yarışmacılardan biri olan Uğur'un attığı nefret içerikli tweetler ve sonrasında yaşananlar çok konuşuldu.



3

Dün yayınlanan bölümde ise haftalar önce açıklanan diskalifiye meselesi ekranlara taşınmış oldu.



4

Masterchef eleme gecesinde ilk olarak potada olan 3 yarışmacı stüdyoya alındı. Şefler Barbaros ve Sefa'yı doğrudan yukarıya balkona gönderdiler. Acun Ilıcalı'nın kovduğu Uğur'u ise karşılarına davet ettiler.



5

Somer Şef açıklamayı yaptı ve Uğur'a 'sosyal medyada çıkan haberleri biliyorsun, senin yarışmaya devam etmenin uygun olmayacağına karar verdik. Senin görüşlerini de alalım' dedi.



6

Söz konusu küfürlü tweetleri 18 yaşındayken attığını belirten Uğur çok pişmandı. "Buraya gelmeye yüzüm yoktu" diyen Uğur, ağlayarak şunları söyledi:



7

"2012'de sosyal medyaya başladığımda hiç aklımda böyle şeyler yoktu. Ailevi problemler yaşamıştım. O yüzden saldırgandım ve her yere saldırdım. Seneler geçtikçe olgunlaşıyor insan pişmanım. Acun medyadan ve herkesten özür diliyorum. O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben. Ne desem bilmiyorum şef ben. Ben herkesin tanıdığı gerçek Uğur'u göstermek isterdim. Geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur kesinlikle ben değilim. Benim bir ailem var ve onların karşısına bu şekilde çıkmamam. Herkesten, ailemden sizlerden özür diliyorum..."



8

Emir konuştukça ağladı o ağladıkça diğer yarışmacılar da gözyaşlarına boğuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr