07.08.2020-10:25 (Son Güncelleme:23.04.2024-09:09)


1

MasterChef Türkiye'nin geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümünde gergin anlar yaşanmıştı. Yarışmacı Furkan Yalçın'ın 'Benlik bir sıkıntı değil. Bu ekipman sıkıntısı' diye konuşması üzerine şef Mehmet Yalçınkaya sinirlerine hakim olamamış ve yarışmacıyı stüdyodan kovulmuştu. Furkan Yalçın hatasını anlayıp herkesten özür diledi. İşte haberin detayları...



2

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümünde Furkan Yalçın diğer yarışmacılarla birlikte final turunda mücadele verdi. Mehmet Şef stüdyodan kovduğu Furkan'a bu bölümde söz hakkı verdi.



3

Şef Mehmet Yalçınkaya, Furkan'a uyarılarda bulunarak 'Buradaki herkes biliyor ki herkese aynı ocak, tava, tencere veriliyor. Arkadaki arkadaşlar ürünleri herkese tartarak aynı miktarda veriyor. Buradaki 12 yarışmacı tartını bitirmiş, pastacı kremasını yapmış ve orman meyvelerini de dizmişti. Sen bunu neyle açıklayacaksın? MasterChef'te ana kadroya kalınca da bu olaylar devam edecek mi? Sen hep sürekli bahane mi bulacaksın?' şeklinde konuştu.



4

Yalçınkaya, yarışmacılara sosyal medya uyarısında da bulunarak; 'Sosyal medyadaki fanlarınız falan bizi hiç ilgilendirmez. Siz o fanların gazına gelip burada kendi kafanıza göre hareket ederseniz gidersiniz' dedi.



5

MasterChef'te stüdyodan kovulan Furkan Yalçın ise şeflerden özür diledi. Yalçın, 'Çıkardığım üründe hayal kırıklığına uğramıştım ve bundan dolayı gelişti. İstemeden bir saygısızlık yaptım sesimi yükselterek. Şeflerime karşı asla sesimi yükseltmem. Sizden ve şeflerimden özür dilerim' diye konuştu. Jüri üyesi Somer Sivrioğlu ise Furkan'ın özür dilemesinin ardından 'Bizim için konu kapanmıştır' diye cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr