26.10.2020-11:29 (Son Güncelleme:23.04.2024-15:20)


1

MasterChef Türkiye’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Emir, Sefa, Uğur, Esra, Tanya ve Berker arasındaki eleme yarışında kaybeden isim ise, gözyaşlarına boğuldu ve duygusal anlar yaşandı. Eray’ın kaptanı olduğu mavi ve Emir’in kaptan olduğu kırmızı takım yarışmacıları hafta boyunca mücadele etti ve 2-1’lik mavi takımın üstünlüğü ile dört kırmızı ve iki mavi yarışmacı eleme adayı oldu.



2

Eleme turunun ilk turunda, Emir, Esra, Sefa, Tanya, Berker ve Uğur yaratıcılık oyunu oynadı. Şeflerin safran verdiği yarışmacılar arasında en başarılı üç tabak ise Emir, Esra ve Sefa’nındı. Eleme gecesinin final etabında Tanya, Berker ve Uğur'dan istenen yemek Danilo Şefin tarifi ile 'Siste Ördek' oldu. Üç yarışmacı da Danilo Şef’in tabağına en yakını yapmak için kıyasıya yarıştı.



3

Bütün yarışmacıların ufak tefek hataları olduğunu belirten Somer Şef, en başarılı tabağın ise Uğur olduğunu açıkladı. Son ikiye kalan Tanya ve Berker arasında ise yarışmaya veda eden isim Berker oldu.



4

Elendiğini öğrenen Berker, büyük bir üzüntü yaşadı ve şu sözlerle kendini ifade etti: ‘Annem ve ablamla büyüdüm. Babamı küçük yaşta kaybettim. Hayatta hep bir şey başarmak istiyorum. İstanbul'a geldim eğitim aldım, kendi başıma eve çıktım. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Bir köpek sahiplendim çocuğum gibi ona bakıyorum ve kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalıyorum. Bugünden sonra da böyle devam edecek’



5

Bunun üzerine Mehmet Şef de Berker'e ‘Bu meslek sana çok yakışıyor, tabakların çok iyi bulunduğun yere heyecan ve dinamizm katan birisin sana bundan sonraki hayatında başarılar dileriz’ diyerek destek oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr