29.07.2020-10:27 (Son Güncelleme:25.04.2024-17:55)


1

TV8'de yeni sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye 2020'nin dün akşam ekrana gelen son bölümünde yeni bir düello heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde Somer Sivrioğlu'na benzerliği ile tanınan Mehmet Gökçeöz yaptığı yemekle finale kalabildi mi? İşte haberin detayları...



2

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye yarışmasında Somer Şef'e benzerliğiyle oldukça konuşulan Mehmet Gökçeöz, Emel Günoğlu ve Sinan Başkurt düelloda karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan vişneli pazı sarması yapmalarını istedi.



3

Yarışmacılar kendilerine verilen vişneli pazı sarma yemeğini 40 dakikalık bir sürede yetiştirmeye çalıştı. Yemek öncesi Somer Şef'e neredeyse ikizi kadar benzeyen Mehmet Gökçeöz'ün şeflerle sohbeti herkesi güldürdü.



4

Yarışmacı Mehmet Gökçeöz, herkesin kendisini Somer Sivrioğlu sanarak fotoğraf çekilmek istediğini söyleyerek, 'Ben Somer Sivrioğlu olmadığımı söylüyorum ancak inanmıyorlar. Kucaklaşmak fotoğraf çektirmek istiyorlar. Kahve festivaline katıldığımda herkes etrafımı sardı' şeklinde konuştu.



5

Yarışmada Mehmet Şef, Somer Şef'e çok benzeyen Mehmet'e şakayla karışık takılırken Somer Şef de Mehmet'e dönerek esprili bir şekilde pazıyı düzgün sarmasını tembihledi. Düello sonunda şeflerin kararı ile ilk elenen isim Mehmet Gökçeöz oldu. Gökçeöz'ün pirinçlerin iyi pişmemesi ve sarmaların büyük olması eleme nedeni oldu.



6

Somer Şef ise kendisine benzeyen yarışmacıya, 'Duruşunla, heybetinle, yakışıklılığınla bugüne kadar yarışmış en iyi yarışmacısın' dedi. Düelloda ise final turuna kalan isim Emel Günoğlu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr