MasterChef’in Eleme Gecesinde Olay Çıktı: Kimse Elenmesini Beklemiyordu

Herkesin heyecanla takip ettiği MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam eleme yaşandı. Reyting rekorları kıra yarışmaya veda eden isim ise izleyenleri hayrete düşürdü. Peki MasterChef Türkiye’de kim elendi? İşte ele gecesine dair detaylar…

21.06.2021-11:41 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-11:31) MasterChef’in Eleme Gecesinde Olay Çıktı: Kimse Elenmesini Beklemiyordu

Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında eleme rüzgarı esti. Yayınlandığı her bölümü birincilikle tamamlayan MasterChef’e veda eden isim izleyiciyi üzdü. Peki dü akşam MasteChef’ten kim elendi. İşte detaylar… 

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEM GECESİNDE NELER OLDU?

Dün akşam ekranlara gelen MasterChef yarışmasında duygusal anlar yaşandı. Eleme potasına kalan yarışmacılardan Pelin, Sergen, Burcu, Dilara, Araz ve Azize arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Nefeslerin tutulduğu mücadelenin ardından yarışmadan elenen isim ise Azize oldu.  

MASTERCHEF’E VEDA EDEN YARIŞMACI AZİZE OLDU

Jürilerin nefeslerini tutarak izledikleri MasterChef 112.bölümde yaşananlar izleyiciyi ekranlara kilitledi. Eleme potasında olan isimler kıran kırana bir mücadele verdi. Eleme oyunu toplamda iki aşamalı olarak gerçekleşti. 

MasterChef 2021 eleme gecesi

MATERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Reyting rekorları kıran MasterChef yarışmasında yeni haftanın dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Burcu kazandı. Burcu ise ilk eleme adayı olarak takım arkadaşı Araz’ın adını verdi. Takım oylamasında en çok adı yazılan isim ise Azize oldu. İkinci dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda ise bireyselliği kazanan Eren, Dilara'yı haftanın 3. eleme adayı yaptı. Konseyde ise en çok adı yazılan Pelin, eleme adayı oldu.Haftanın son bireysel dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert, Burcu'nun adını verdi. Takım oylamasında ise en çok adı yazılan Sergen 6. eleme adayı oldu.

ELEME GECESİNDE KIRAN KIRANA MÜCADELE

Heyecanın dorukta olduğu MasterChef 2021 yarışmasında bu haftaya eleme kalan kırmızı takımdaki isimler, Pelin, Sergen, Burcu, Dilara, Azize ve Araz oldu. Eleme oyunu için yarışan yarışmacılardan, şefler ilk turda yarışmacılardan ana ürünün mavi yengeç olduğu yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Bu turda en lezzetli yemekleri yapan Dilara, Pelin ve Sergen bir hafta daha yarışmada kalmayı başardı.

MasterChef Türkiye'de kim elendi?

YARIŞMADAN ELENEN AZİZE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şef tabağına kalan Azize, Araz ve Burcu, Somer Sivrioğlu'nun hazırladığı pana puri yemeğini yapmaya çalıştı. Şeflerin kararına göre bu hafta MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı Azize oldu. Elendiğini öğrendikten sonra duygusal anlar yaşayan Azize, gözyaşlarına boğuldu. Azize'yi ise şefler teselli etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal