04.07.2020-15:09 (Son Güncelleme:25.04.2024-16:23)


1

Manisa'da Şehzadeler ilçesinde bir anne oğlu tarafından cinayete kurban gitti. Olay yerinden yansıyan habere göre, Arda Mahallesi'nde ikamet eden Nuray Duğrul (54), 2 Temmuz'da eve tadilat için gelen ustalar tarafından mutfakta cansız halde bulundu.



2

Durumu tespit eden polis, Duğrul'un 20 yaşındaki oğlu İlhan Süngerciler'in ifadesini aldı.Cinayet kurbanı annenin oğlu İlhan Süngerciler, ilk ifadesinde, tansiyon hastası annesiyle sabah kahvaltı yaptıktan sonra işe gittiğini ve durumu komşuları tarafından öğrendiğini dile getirdi.



3

Buna rağmen şüphe çeken İlhan Süngerciler, ikinci sorgusunda annesini öldürdüğünü dile getirdi.



4

Annesini öldüren İlhan Süngerciler sokak kedileri eve getirmek istediği için kahvaltı yaparken annesiyle tartışmaya başladıklarını, bu sırasında göğüs kısmından ittiği annesinin dengesini kaybederek başını mutfak bankosuna vurduğunu dile getirdi.



5

Bunun üzerine yere düşen annesinin durumunu cep telefonu kamerasıyla kaydedip sonra korkuyla evden çıkıp işe gittiğini söylediği belirtildi.



6

Cinayetin zanlısı olduğu belirtilen İlhan Süngerciler, emniyetteki soruşturmasından sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR