Mandzukic İçin Süper Lig İddiası!

Transfer harekatını tüm hızıyla devam ettiren Galatasaray'da gözler Fatih Terim'in çok istediği Mario Mandzukic'e döndü.

02.05.2020-17:42 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-17:40) Mandzukic İçin Süper Lig İddiası!

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sezon öncesinde sarı- kırmızılıların transfer ettiği Radamel Falcao'nun yüksek ücretinden ötürü durumu belirsizliğini koruyor. Söylenen transfer dedikodularına göre Suudi Arabistan kulüpleri, Kolombiyalı yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'da böyle bir teklifin yapılması ihtimaline karşı, Kolombiyalı yıldızı göndermenin planlarını yapıyor.

Hırvat medyasında yapılan haberlere göre, sarı- kırmızılılar Falcao'nun yerine Katar'da mutsuz olan Mario Mandzukic'i takıma katmak istiyor. Index sitesinde yapılan haberde, "İmparator, Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın" değerlendirmesi yapıldı.

Yapılan haberde Hırvat yıldızın Avrupa'ya geri dönmek istediği belirtilirken, Fatih Terim'in 33 yaşındaki yıldız forvet için "Hırvatistan ile Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, 'Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic'i seçerim" dediği sözleri hatırlatıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal