Mancini: 'Virüs Bize Çok Şey Öğretti'

EURO 2020'de gruplarda rakibimiz olan İtalya'da Teknik Direktör Roberto Mancini açıklama yaptı.

13.04.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-10:46) Mancini: 'Virüs Bize Çok Şey Öğretti'

EURO 2020'de rakibimiz olan İtalya'da Teknik Direktör Roberto Mancini gündeme ve Galatasaray'a dair açıklamalarda bulundu.

Deneyimli hoca, "Bence EURO 2020'nin ertelenmesi bizim açımızdan az da olsa bir avantaj çünkü biz genç bir takımız. Bu süre zarfında oyuncularımız biraz daha tecrübe kazanacaklar. Kupayı kazanma kapasitesi olan takımlardan bir tanesiyiz. Şampiyon olmak istiyoruz, İtalya kazanabilir" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Mancini, "Virüs bize çok şey öğretti. Örneğin en güçlü, en zengin ya da en yakışıklı olabilirsin ancak hastalık görünmez bir düşman gibi geldiğinde seni yere serebilir" açıklamasında bulundu. Rus basınına da konuşan İtalyan hoca, "G.Saray'ın başındayken İstanbul'da her şeyi sevdim. Harika bir şehir. St.Petersburg da güzel ama çok soğuktu. Zenit'te soğuk benim için sorundu" ifade etti.

‘GALATASARAY KIYASLANMAZ’

Cim-Bom'un eski Portekizli defansı Meira ise, "Türkiye mükemmel bir ülke. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kıyaslayamazsınız. Fenerbahçe de büyük kulüp ama gördüğüm kadarıyla Galatasaray diğer kulüplerle karşılaştırılamaz. Çünkü oynadığımız her yerde birçok taraftar vardı" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal