Manchester Unitedlı Cristiano Ronaldo Real Madrid'e Transfer Oluyor!

Cristiano Ronaldo'un 9 sezon formasını terlettiği Real Madrid'e geri dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi. İspanyol devinin ara transfer döneminde Portekizli yıldızı takıma kazandırmak için harkete geçeceği aktarıldı.

11.12.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-17:52) Manchester Unitedlı Cristiano Ronaldo Real Madrid'e Transfer Oluyor!

Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo'un 9 sezon formasını terlettiği Real Madrid'e geri dönme ihtimalinin olduğu aktarıldı. Real Madrid'in ara transfer döneminde Portekizli yıldızı takıma kazandırmak için harkete geçeceği aktarıldı.
12 yıl aranın ardından Manchester United'a geri dönen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için gündeme bomba gibi iddialar düştü. Portekizli yıldız futbolcu ocak ayına kadar takip edileceği ve İspanyol devinin ara transfer döneminde yıldız isme imzayı attırmak için harekete geçeceği öne sürüldü.


CRİSTİANO RONALDO İÇİN OCAK AYINDA KARAR VERİLECEK

Portekizli yıldız futbolcuyla ilgili son gelen gelişmelere göre İspanya La Liga devi Real Madrid, ocak ayında Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo'yu yeniden takımının başına getirmek istiyor. Cristiano Ronaldo'nun durumunun çok yakından izlediği ve transferi için düğmeye basılabieleceği konuşuluyor. Yıldız futbolcu ile ilgili yaşanan bu gelişme resmen futbol dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Futbolcuyla ile ilgili ortaya çıkan transfer söylentileri futbolseverleri de çok heyecanlandırdı. Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili devre arası transfer döneminde sürpriz gelişmelerin olacağı vurgulandı.

CRİSTİANO RONALDO TARİHİN EN GOLCÜ FUTBOLCUSU OLARAK BULUNUYOR

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, Real Madrid'de geçirdiği 9 sezonun ardından attığı 450 golle takım tarihinin en golcü futbolcusu olmayı başardı. İspanyol ekip Real Madrid formasıyla 4 kez Altın Top ve 12 kupa kazanan futbolcu, futbol tarihine adını altın harflerle kazımayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal