Makyajlı Opel Grandland 2021 Yüzünü Gösterdi

Opel Grandland 2021 yeni tasarım diliyle makyajlanarak yollara çıkacak.

09.06.2021-16:01 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-16:26) Makyajlı Opel Grandland 2021 Yüzünü Gösterdi

Artık Grandland'ın mevcut modellerden uzaklaştığını söylesek pek de yanlış olmaz. Çünkü ismi de farklı, cismi de farklı olarak üretilecek. Ailenin diğer üyeleri gibi adının sonundaki "X" harfini kaybeden Grandland, yaşlı akrabalarından farklı bir kimliğe bürünüyor.

Makyajlı Opel Grandland 2021

KIZILÖTESİ GÖRÜŞE SAHİP MATRİX FARLAR

Yeni Grandland, dün tanıtılan Astra ve Mokka modelleriyle birlikte piyasaya sürülen 'Vizor' adlı yeni ön tasarıma sahip. 

Makyalı SUV model, markanın amiral gemisi Insignia'dan yeni matrix far teknolojisini almayı da unutmamış. Matrix farlar, görünürlüğü iyileştirmesinin yanı sıra 100 metreye kadar mesafedeki insanları ve hayvanları kızılötesi kameralı bir gece görüş sistemi ile tespit edebiliyor.

Makyajlı Opel Grandland 2021

SÜRÜCÜ ODAKLI KOKPİT

Gösterge panosu ve kabindeki değişiklikler oldukça fazla görünüyor. Opel Grandland'ın, sürücü odaklı 'birleştirilmiş' iki ekranlı sistemi tamamen revize edilmiş. Görünümü yeni Mokka'nın kokpitine benziyor ve donanım seviyesine bağlı olarak multimedya ekranı 10 inç boyutuna kadar çıkabiliyor.

Kabindeki diğer değişiklikler arasında, yeniden tasarlanan havalandırma kanalları ve otomatik şanzıman kolu yer alıyor.

360 derecelik kamera, akıllı hız sabitleyici, kör nokta izleme, çarpışma uyarısı, acil durum freni ve daha fazlası gibi özellikler de dahil olmak üzere zengin bir güvenlik ve yardım teknolojileri paketi de araçta yer alacak.

Motor yelpazesine gelince, Opel henüz bu konu hakkında ayrıntı vermedi. Ancak görünüşe göre Grandland, mevcut benzinli ve dizel motor seçenekleriyle yollara çıkacak. Ayrıca, 300 beygir güç üretebilen 1,6 litrelik benzinli ve 4x4 sürüş imkanı da sağlayan iki elektrikli motorla birleştirilmiş plug-in hibrit motorun kullanılması da bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal