12.12.2019-09:15 (Son Güncelleme:25.04.2024-08:14)


1

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği herkesin merakla beklediği Mucize 2 Aşk filminin galası geçtiğimiz akşam Diyarbakır'da düzenlendi. Mahsun Kırmızıgül, gala öncesi sevenleri ile bir araya gelirken hayranlarından biri eline mikrofonu alıp sahneye çıkarak ünlü şarkıcının taklidini yaptı.



2

Başrollerinde Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Ali Sürmeli, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu ve Melis Sezen'in rol aldığı Mucize 2 Aşk filminin galası Mahsun Kırmızıgül'ün memleketi Diyarbakır'da gerçekleştirildi.



3

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Mucize 2 Aşk filminin galası bir AVM'de düzenlenirken vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



4

Ünlü yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, merakla beklenen filminin galasını memleketi olan Diyarbakır'da da yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.



5

Kırmızıgül, 'Diyarbakır'da beraber büyüdüğüm arkadaşlarım ve akrabalarım var. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Mucize her ne kadar Aziz'in bu topraklarda yaşadığı hikayesiyse aslında batıda hayat bulan, batının kollarını sevgiyle açan bir hikaye oldu.



6

En son Mucize filmin galasına katılmak için 4 yıl önce Diyarbakır'a gelmiştim. Diyarbakır'ı çok gelişmiş gördüm. Şehir o kadar yayılmış ki, yeni binalar, çevre düzenlemesiyle çok güzel olmuş. Ben büyüdüğüm Diyarbakır'ın küçeleri çok değişmiş. Tabii, dünya değişiyor, Diyarbakır'da değişti. Ama insanların yüzündeki o tebessüm değişmemiş.



7

Bu film bir anlamda da öğretmenlere adanmış bir film. Hayatımızda ailemizden sonra, bize hayatı hazırlayan, bize zorlukları yenmemizi öğreten, nasıl durmamız gerektirdiğini öğretenler öğretmenlerimizdir. Birçok öğretmenim hayatta değil.



8

Bugün bu şehre geldiğimde gözlerim doldu. Uzun zaman sonra gelince anılarınız can buluyor. Sadece üzüldüğüm bir konu var, doğup büyüdüğüm mahalle şu an yok. Şu an sadece avlusunda namaz kaldığım 2 cami kalmış. Kurşunlu ve Arapşeyh camileri. Bu camilerde Kur'an kursu almıştım. Ben, orada büyüdüm.' dedi.



9

Mahsun Kırmızıgül'ün hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği galada izdiham yaşanırken herkesi şaşırtan anlar da oldu.



10

Kırmızıgül'ün bir hayranı eline mikrofonu alıp sahneye çıktı ve ünlü yönetmen ve şarkıcının taklidini yaptı. Hayranı ile sohbet eden Kırmızıgül daha sonra filmi izlemek için salona geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr