13.06.2022-11:57 (Son Güncelleme:14.06.2022-10:41)


1

Süper Lig devleri onu çok istiyor!

Süper Lig devleri onu çok istiyor!

Süper Lig'e geçen sezon ara transfer döneminde gelen Mahmoud Trezeguet dikkatleri üzerine çekti. İstanbul ekiplerinden Başakşehir ile anlaşmaya varan futbolcu sergilediği performansla alkış aldı. Oyuncu ile daha önceden de Süper Lig devlerinin ilgilendiği bilinirken Başakşehir sonrasında futbolcuya olan ilgi arttı. Futbolcu ile daha önceki zamanlar Galatasaray ciddi bir şekilde ilgilenirken yakın zamanda ise Beşiktaş'ın ilgisi arttı. Son olarak ise oyuncu için Trabzonspor'un devreye girdiği öğrenildi. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için oldukça ısrarcı olduğu ve oyuncu için yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanacağı aktarılıyor.



2

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

1 Ekim 1994 tarihinde Mısır'ın El Sheikh kentinde doğan Trezeguet futbola ise ülkesinin El Ahly takımında başladı. Ardından ise Belçika'nın Anderlecht takımının yolunu tuttu. Sonrasında ise Belçika'nın Mouscron takımına transfer oldu. Mouscron sonrasında ise ülkemize ilk olarak Kasımpaşa'ya imza atttı. Kasımpaşa'da sergilediği futbolla İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer oldu.



3

Başakşehir'e kiralık olarak geldi

Başakşehir'e kiralık olarak geldi

Aston Villa'dan ise geride kalan sezon ara transfer döneminde Başakşehir'in yolunu tuttu. Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen oyuncu transferde ise Süper Lig devlerinin iştahını kabartıyor.



4

Trezeguet taraftarları heyecanlandırdı

Trezeguet taraftarları heyecanlandırdı

Trabzonspor taraftarları Trezeguet isminin gündeme gelmesi ile birlikte oldukça heyecanlandığı gözlemlendi. Sosyal medyada Trezeguet'e mesajlar atmaya başladılar.



5

Hangi takımda oynuyor?

Hangi takımda oynuyor?

Futbolcu kariyerinde sırasıyla; El Ahly, Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa, Aston Villa ve Başakşehir fomalarını giymiştir.



6

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Yıldız futbolcunun ana mevkisi sol kanat olmakla beraber sağ kanat ve on numara olarak görev alabilmektedir.



7

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Futbolcu 1 Ekim 1994 doğumludur. Yani 27 yaşındadır.



8

Nerelidir?

Nerelidir?

Mahmoud Trezeguet Mısırlı'dır. Ayrıca Mısır Milli Takımı'nın oyuncusudur.



9

Başarıları nedir?

Başarıları nedir?

Mahmoud Trezeguet 1 kez Belçika Şampiyonluğu, 1 kez Mısır Şampiyonluğu, 2 kez Mısır Ligi'ni kazanmıştır.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR