Zuhal Topal'la'da Şoke Eden Aşk İtirafı!

Dün ekranlara gelen 'Zuhal Topal'la izdivaç programına locanın gözde damat adaylarından biri olan Demir Bey'in aşk itirafı damgasını vurdu.

16.05.2017-09:52 - (Son Güncelleme: 16.05.2017-13:52) Zuhal Topal'la'da Şoke Eden Aşk İtirafı!

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran “Zuhal Topal’la” izdivaç programına, locanın gözde damat adaylarından biri olan Demir Bey’in aşk itirafı damgasını vurdu. Locanın çok zor beğenen gözde damat adaylarından biri olan Demir Bey, dün ekranlara gelen canlı yayında ünlü sunucu Zuhal Topal'dan söz aldı.

Locanın gözde bekarlarından olan Demir Bey, "Biliyorsunuz ben uzun zamandır locada oturuyorum. Yaklaşık üç aydır da beğendiğim kimse olmadı. Aklımda biri vardı, ama bir türlü açılma fırsatı bulamadım. Sonra o locadan ayrıldı. Geçen hafta burada bir nişan yapıldı. O kişi nişanda yeniden stüdyoya geldi ve hatta nişan tepsisini tuttu" ifadelerini kullandı. Damat adayı Demir Bey'in bu açıklamaları üzerine loca adayları ve ünlü sunucu Zuhal Topal, "Seher" dediler. Damat adayı Demir Bey'de Seher’i tanımak istediğini dile getirdi.

Locanın gözde damat adayı Demir Bey’in beslediği duygular karşısında şoke olan Seher, "Gerçekten şaşırdım. Bir şey sormak istiyorum, neden ben?" dedi. Seher Hanım'ın bu sorusu üzerine damat adayı Demir Bey, "Aynaya baktığınız zaman bu sorunun yanıtını bulursunuz" cevabı ile stüdyodan büyük alkış topladı. Gelin adayı Seher hanım, Demir Bey'in bu sözleri karşısında, "Çok beyefendi biri, tanımak isterim" yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal