Zuhal Topal'da Skandal Olay! Gelin Adayını Dövdü

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Zuhal Topal'la' izdivaç programında gözde gelin adaylarından Naz'ın eski talibi Baha tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

07.04.2017-15:30 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Zuhal Topal'da Skandal Olay! Gelin Adayını Dövdü

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı 'Zuhal Topal'la' izdivaç programında gözde gelen adaylarından Naz'ın eski talibi Baha tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. 'Zuhal Topal'la' programında uzun süre beraber olan locanın gözde gelin adaylarında Naz'a şiddet gösterdiği ileri sürülen damat adayı Baha, çıkan bu iddiları reddetmişti. Ancak ortaya çıkan ve büyük tartışma yaratacak bu görüntülerde damat adayı Baha'nın gelin adayı Naz'ı darp ettiği görüldü.

İTİRAF ETTİ

Damat adayı Baha'nın, locanın gözde gelin adaylarından Naz'ın talbi Ali ile dans etmesine sinirlendiği ve canlı yayın bittikten sonra kavga çıkardığı iddia edilmişti.

Damat adayı Baha, çıkan haberlerin ardından yayınladığı videoda programdaki her şeyin gerçek dışı olduğunu ifade ederek, ''Biz Naz ile birbirimizi seviyorduk. Ali'yi oyunun içine dahil ettiler. İnsan sevdiği kızın bu tür oyunlar içinde olmasını kabul edemiyor. Bitecek diye beklerken, nelerle karşılaştım'' açıklamasını yapmıştı.

Program çıkışı güvenlik görevlilerinin kendisine saldırdığını iddia eden damat adayı Baha, ''Canlı yayın bittikten sonra Naz'ın arabasına bindim. Naz biraz sinirli gibiydi. Bağırıyordu. Bu yüzden güvenlikler bana saldırdı. Daha sonra orada kim varsa, hepsi bana saldırdı'' ifadelerini kullanmıştı.

Ama ortaya çıkan görüntülerden sonra gerçek hiç de damat adayı Baha'nın anlattığı gibi değilmiş. Gelin adayını darp eden damat adayı Baha, görevliler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal