Zuhal Topal Kimdir?

1976 senesinin Eylül ayında İstanbul’da doğan Zuhal Topal daha ilkokuldayken okuma bayramında bir oyunda sahne almış ve oyunculuk ile bu dönemlerde tanışmıştır.

30.01.2018-16:12 - (Son Güncelleme: 30.01.2018-16:09) Zuhal Topal Kimdir?

1976 senesinin Eylül ayında İstanbul’da doğan Zuhal Topal daha ilkokuldayken okuma bayramında bir oyunda sahne almış ve oyunculuk ile bu dönemlerde tanışmıştır. Üniversite zamanlarında daha öğrenciyken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne de gitmiş ve burada oyunculuk eğitimi görmüştür. Kendini en iyi şekilde geliştirmeye çalışan Zuhal Topal 20 yaşında çeşitli çocuk oyunlarında sahne almış ve aktif bir şekilde tiyatro hayatına atılmıştır. Öncelikle 1997 senesinde yayınlanan Sevda Kondu adı dizide oynamıştır.

İlk TV dizisinden sonra ünlü markaların reklam filmlerinde oynayarak son derece tanınan bir oyuncu olan Zuhal Topal 2007 senesinde Şarkı Söylemek Lazım isimli ses yarışmasına katılmış ve bu yarışmada birinci olmuştur. 2009 senesinde yayına giren Geniş Aile dizisinde Şukufe adlı başrol karakterini canlandırmış ve oyunculuk hayatında büyük bir başarı elde etmiştir. Günümüzde ise Zuhal Topal’la İzdivaç isimli bir evlilik programı sunuculuğunu yapmıştır. Zuhal Topal oyunculuk hayatında birçok film ve dizide aktif bir şekilde oynamıştır. 2008 yılında Korhan Saygıner ile dünya evine giren Zuhal Topal’ın Lina adında bir kızı bulunmaktadır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal