Zerrin Özer Evleniyor mu?

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz gün 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulundu. Zerrin Özer, evleneceğinin müjdesini verdi.

30.03.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-12:48) Zerrin Özer Evleniyor mu?

Verdiği kilolar dikkatleri üzerine çeken 61 yaşındaki Zerrin Özer, geçtiğimiz gün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programı mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı evlilik müjdesini de verdi.

Programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Zerrin Özer, yakında zamanda evleneceğinin müjdesini hayranları ile paylaştı.

'KENDİMİ SOYUTLADIM'

Özer, 'Hayata sımsıkı sarıldım. Bir dönem hayatı boş vermişlik vardı, sıkıntılarım vardı. Ama bir şekilde insan yaşadıklarını analiz ediyor ve doğru olana karar veriyor. Artık her şeye olduğu gibi bakıyorum. Bir süre kendimi soyutladım. Hayatımda kimseyi üzmemeye çalıştım ama insanlar beni çok fazla yordu.

'EVLİLİK TEKLİFİ ALDIM'

Benim için 'çok iyi sanatçı' değil de 'çok iyi insandı' desinler, bu yeter. İlk kez açıklıyorum bunu. Çok yakında duyarsınız güzel haberleri. Evlilik teklifi aldım. Uzun zamandır bir ilişkim var, hiçbir zaman görüntülenmedik dışarıda. İki seneye yaklaşıyor ilişkimiz başlayalı.

'SEVGİLİM BİZİM CAMİADAN DEĞİL'

Sevgilim bizim camiadan değil. Bana çok güzel bakıyor, bebek gibi. 'Kalbimin ve yolumun yoldaşı' diyebilirim. Aşığım kendisine. Evlilik teklifini kabul ettim. Birkaç ay içinde de nikah masasına oturacağız.' dedi.

ZERRİN ÖZER DÜĞÜN DETAYLARINI ANLATTI

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, ilişkisi ve düğün detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özer, 'İlişkimiz güzel gidiyor. Oda ben de pek dışarı çıkmayı sevmiyoruz görünmek yerine kendi bünyemizde yaşamayı tercih ediyoruz. Kendi aramızda nişan yaptık. Söylem ve olumsuz konuşmalardan dolayı görünmek istemiyorum sahi bir şey yaşıyoruz ve leke olmasını istemiyorum.

'YAŞ FARKINA TAKILMIYORUZ'

Kır düğünü gibi bir şey olabilir. Çok sade ve cici bir gelinlik giyebilirim. Yaş farkına takılmıyoruz oda bende.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal