Zehra Çilingiroğlu Sevgilisi Yüzünden Eridi!

Erkek arkadaşı Yasin Akkanat için üniversite eğitimini bırakmaya hazırlanan Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu, Alışveriş Merkezi'nde magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı.

02.05.2017-08:50 - (Son Güncelleme: 02.05.2017-09:54) Zehra Çilingiroğlu Sevgilisi Yüzünden Eridi!

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun üniversite okuylan kızı Zehra Çilingiroğlu, geride bıraktığımız günlerde İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Uzun zamandır birlikte olduğu erkek arkadaşı Yasin Akkanat için Londra’da okuduğu üniversite hayatını yarıda bırakıp, tamamen Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu'nun son zamanlarda görülen hızla kilo vermesi ve şık stili ‘Aşk Zehra'ya yaradı’ yorumlarını da beraberinde getirdi.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

Üniversite öğrencisi Zehra Çilingiroğlu, babası Kaya Çilingiroğlu ve şarkıcı annesi Hülya Avşar'ın 1997 yılında dünyaevine girdikten bir yıl sonra dünyaya geldi. Zehra Çilingiroğlu,1998 tarihinde VKV Amerikan Hastanesi'nde doğdu. Şu sıralar magazin dünyasının göz bebeklerinden biri olan Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar ile beraber İstanbul’da ikamet ediyor. Zehra Çilingiroğlu’nun eğitimi şu an devam etmektedir.

Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu’nun müzik ve oyunculuk anlamında herhangi bir aktif olayı yoktur. Zehra Çilingiroğlu’nun okul sonrasında ne yapacağı hakkında henüz bir şey bilinmemektedir. Annesi Hülya Avşar'ın ünlü olması sonucu kendisine herhangi bir proje teklifinin götürülüp götürülmediği ise bilinmiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal