Zalim İstanbul Dizisine RTÜK'ten Para Cezası

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ses getiren Zalim İstanbul dizisi kanlı çarşaf sahnesinin ardından sağlık çalışanlarına kötü sözler söylendiği gerekçesiyle RTÜK tarafından para cezası verildi.

18.04.2019-16:17 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-16:14) Zalim İstanbul Dizisine RTÜK'ten Para Cezası

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk günden bugüne büyük beğeni ile takip edilen Zalim İstanbul dizisine para cezası kesildi. RTÜK, Türk Tabipler Birliği'nin şikayeti üzerine Zalim İstanbul dizisi için harekete geçti.

Zalim İstanbul dizisinin 1 Nisan'da ekrana getirilen bölümünde, doktorlara yönelik sert söylemler olduğu ve bu söylemlerin özendirici olduğu öne sürüldü.

RTÜK'TEN ZALİM İSTANBUL DİZİSİNE PARA CEZASI

RTÜK, kendisine gelen şikayetler üzerine iddia edilen bölüm üzerinden araştırmalara başladı. RTÜK'ten Zalim İstanbul dizisine 1 Nisan akşamı yayınlanan bölüm nedeniyle para cezası verildi.

Dizinin erkana getirilen bölümünde evin sahibi Agah Bey'in, engelli olan yeğeninin doktorunu arayıp sert söylemlerde bulunması tepki topladı. Agah'ın 'Günden güne kötüleşiyor doktor… Beklenen tabloymuş! Ne konuşuyorsun sen bana? Bu çocuk bir haftadır iki kelime etmedi be! Başlatma hastahanenden… Ben sanki nereye götüreceğimi bilmiyorum değil mi? En iyisi olduğun için sana getirdik… Delik deşik edip hiçbir şey bulamayıp gönderiyorsunuz… Bana bak! Ya adam gibi bu çocuğu tedavi edersin ya da tıpış tıpış bineceksin! Sabah kapımdasın! Yoksa seni de hastaneni de başhekimliğini de yakarım!' sözleri Türk Tabipler Birliği'ni harekete geçirdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal