Yusuf Güney'den Ekrem İmamoğlu'na Destek Veren Ünlülere Sert Sözler: Biraz Omurganız Olsun

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olup daha sonra Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlüleri eleştirdi. Güney, sert açıklamalara imzasını attı.

17.05.2019-18:46 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-18:42)

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, İstanbul Seçimlerinin iptal olmasının ardından Ekrem İmamoğlu'na destek olan isimleri yerden yere vurdu.

Yusuf Güney, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olan Külliye'deki davetlere katılarak yanından ayrılmayan ve şimdilerde destek olmayan sanatçılara ateş püskürdü..

İstanbul Seçimlerinin iptal olmasının ardından Ekrem İmamoğlu'nun çağrılara destek olan ünlü isimler sosyal medyada 'Her şey çok güzel olacak' etiketleri ile paylaşımlar yapmıştı.

Yusuf Güney, Instagram hesabından paylaştığı video ile saf değiştiren sanatçıları yerden yere vurdu.

'BİR OMURGANIZ OLSUN'

Yusuf Güney videoda 'Dün Cumhurbaşkanı ile selfie çektirmek için birbirlerini ezenler, bugün İmamoğlu'na destek veriyor. Bir duruşunuz, bir omurganız olsun. Artık saygı istiyorum sizlerden, birbirimize saygılı olalım.' dedi.

Yusuf Güney, paylaştığı videoya 'Allah rızası için lütfen artık hangi görüşten olursak olalım birbirimize saygıyla yaklaşalım bizim görevimiz seçim günü vatandaşlık görevimizi kullanıp oy kullanmaktır bırakın siyasiler siyasetini yapsın bana sen siyaset yapıyorsun demeyin ne yazık ki hepimiz siyasetçi olduk işimizi gücümüzü bıraktık nelerle uğraşıyoruz yeter Allah aşkına kininiz bitsin düşman olmayalım birbirimize Memleketimiz bir tane Bayrağımız bir tane üretelim kazanalım okuyalım faydalı işlerle zaman geçirelim Devlet ayrıdır Partiler ayrıdır bunu ayırt etmeyi öğrenin artık rica ediyorum bitsin bu kavga…' notunu düştü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal