Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler'de Neden Yok?

Kanal D'nin her pazar severek izlenen programı Çok Güzel Hareketler'de yılbaşı bölümünden beri Yılmaz Erdoğan yer almıyor. İzleyici Yılmaz Erdoğan'ın neden Çok Güzel Hareketler'de yer almadığını merak ediyor. Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler'de neden yok?

26.01.2021-11:45 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-11:45) Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler'de Neden Yok?

Çok Güzel Hareketler'de Yılmaz Erdoğan neden yok sorusu, sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Yılbaşı özel programından itibaren Çok Güzel Hareketler'de yer almayan Yılmaz Erdoğan neden yok? Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler'de neden yok? İşte bu soruların yanıtları...

YILMAZ ERDOĞAN ÇOK GÜZEL HAREKETLERDE NEDEN YOK?

Eser Yenenler, Yılmaz Erdoğan'ın film çalışmaları için Köyceğiz'e gittiğini açıklamıştı. Eser Yenenler, usta tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın Çok Güzel Hareketler 2'yi bir süreliğini kendisine emanet ettiğini söyledi.

Genel sanat yönetmeni ve yönetmeni Yılmaz Erdoğan’ın, yeni film için bir süre BKM Mutfak'ta yer almayacak. Erdoğan'ın bulunamayacağı bu dönemde BKM Mutfak’ın takım kaptanlarından Eser Yenenler Çok Güzel Hareketler 2 ekibiyle ekranlarda olacak.

Yılmaz Erdoğan, BKM Film tarafından Netflix için hazırlanan Kin filmininde rol alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Türkan Derya oturuyor. Filmin başrollerinde ise Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Rüzgar Aksoy ve Cem Yiğit Üzümoğlu yer alıyor.

YILMAZ ERDOĞAN KİMDİR? 

Yılmaz Erdoğan, 4 Kasım 1968 yılında Hakkari'de doğdu. Çocukluğu Ankara Aydınlıkevler'de geçti. Deniz Erdoğan ve Mustafa Erdoğan adında iki kardeşi vardır. 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni kazandı ancak lisans öğrenimini yarıda bırakıp Ferhan Şensoy'un 'Nöbetçi Tiyatro' kadrosuna katıldı. Burada hem oyuncu, hem de yazar olarak görev yaptı. 1988 yılında 'Güldüşünürü Tiyatrosu'nu kurdu. Bu tiyatroda kendi yazdığı ve yönettiği 'Kanuni Sultan Süleyman ve Rambo' adlı oyunu sergiledi.

Erdoğan, 'Olacak O Kadar', 'Umut Taksi' gibi ilgi gören dizilerin senaristliğinin yanı sıra en çok izlenen Türk filmi olma özelliğine sahip olan 'Vizontele'nin de senaristi ve yönetmeni, aynı zamanda da oyuncu kadrosunda yer almıştır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal