Yıllar Sonra Müge Anlı'da Kavuşan Baba Kız Sarılma Duvarı ile Hasret Giderdi

ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç bir kavuşma anı daha yaşandı. Salgın yüzünden alınan önlemler yıllar sonra kavuşan baba kızı böyle kavuşturdu.

20.06.2020-10:55 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-10:53) Yıllar Sonra Müge Anlı'da Kavuşan Baba Kız Sarılma Duvarı ile Hasret Giderdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını yüzünden alınan önemlerle Müge Anlı, programında yıllar sonra kavuşan aileler için farklı bir çare bulundu.

Salgın yüzünden çekimleri iptal olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına devam etmeye başladı. Program, virüs kapsamında yeni önlemler aldı. Yıllar sonra kavuşan aileler için de farklı önlemler alınmaya başlandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının stüdyosuna “Sarılma Duvarı” kurduran Anlı, ailelerin yıllardır çektiği hasretlerini böyle dindirmeye çalıştı. Yaşadığı imkansızlıklar nedeniyle kızı Özlem'i bir haftalıkken evlatlık veren Apil Aşir ile yıllardır aradığı ancak bir türlü bulamadığı ablası Nermin’i arayan Fatma Demirtaş, “Sarılma Duvarı” ile Müge Anlı’da kavuştu. Programın“Sarılma Duvarı” buluşması sosyal medyada adından söz ettirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal