Yeşim Gül, Evinde İntihar Eden Sevgilisi Hakkında Konuştu

28 yaşındaki Serdar Peçen, sevgilisi ünlü oyuncu Yeşim Gül'ün kendisinden ayrılmasından sonra oyuncunun evinde intihar etmişti. Yeşim Gül konuyla ilgili ilk kez açıklamada bulundu.

14.05.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-13:48)

Ünlü oyuncu Yeşim Gül, sevgilisi Serdar Peçen'le kredi meseleleri nedeniyle kavga etti ve çift ilişkilerini bitirdi. Serdar Peçen, Yeşim Gül ile barışmak için evine gitti.

Yeşim Gül, sevgilisi ile yeniden barışmayı kabul etmeyince korkunç bir olay yaşandı. Serdar Peçen, sevgilisinin evinde camdan atlayarak intihar etti.

YEŞİM GÜL'ÜN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yeşim Gül, sevgilisinin evde intihar etmesi olayı üzerine sosyal medyada gündem olurken savcılık konuya ilişkin soruşturama başlattı. Yeşim Gül, menajeri aracılığı ile konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Açıklamada, 'Sanatçımız Yeşim Gül ile ilgili, müteveffa Serdar Peçen'in intiharına ilişkin basın yayın organlarında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu üzücü olaya ilişkin olarak yargı süreci devam etmektedir.

'EMPATİ KURULMASI GEREKEN BİR KONU'

Öncelikle belirtmek isteriz ki; müteveffa Serdar Peçen'in işitme engelli bir birey olması nedeniyle olaya hassasiyetle yaklaşılması, empati kurulması gereken bir durum söz konusudur. Sanatçımız Yeşim Gül'ün kendi öz yeğeni de işitme engellidir.

'SERDAR PEÇİN'LE OLAN İLİŞKİSİNDE DURUMA HASSASİYET GÖSTERMİŞTİR'

Bu nedenle Sayın Yeşim Gül, Serdar Peçen ile olan iletişiminde bu engelli durumu hassasiyetle gözetmiş ve son derece özenli davranmıştır. Sayın Yeşim Gül, uzun yıllardır tiyatro sanatçısı olarak görev yapan, Devlet Sanatçısı ünvanına sahip, topluma mal olmuş bir sanatçıdır. Maddi açıdan herhangi bir yardıma asla ihtiyacı bulunmamaktadır.

'MADDİ KONULARLA İLGİLİ ARALARINDA HİÇBİR SORUN YAŞANMAMIŞTIR'

Haberde bahsedilen maddi ve benzeri konularla ilgili olarak Yeşim Gül ile Serdar Peçen arasında hiçbir zaman sorun yaşanmamıştır. Müteveffanın ölümünden dolayı Sayın Yeşim Gül'ün büyük üzüntü yaşadığı bugünlerde, yazılı ve görsel medyanın da bu üzüntü ve hassasiyete saygı göstermesi kendisinin en büyük isteğidir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal