Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu Kaç Yaşında?

Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir? Yaşim Ceren Bozoğlu kaç yaşında? Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl zayıfladı? Yeşim Ceren Bozoğlu hakkında merak edilen tüm soruları Haber365 okurları için araştırdık.

17.04.2018-12:25 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-12:04) Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu Kaç Yaşında?

Yeşim Ceren Bozoğlu, 1 yılda verdiği tam 47 kilo ile kendisini tanıyan tanımayan herkesi hayrete düşürdü.

Kalbimdeki Deniz dizisinde biraz huysuz, biraz kıskanç bir kadını canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, dizinin final yapmasıyla ekranlara şimdilik veda ediyor.

Dizide kilolu hali dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu, bir anda 47 kilo vermesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Peki Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir?

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun hayatı da kendisi gibi renkli olaylarla geçmiş. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun hayatından ayrıntılar…

Yeşim Ceren Bozoğlu, O Hayat Benim, Geniş Aile, Doktorlar gibi önemli yapımlarda boy göstermiştir.

Tiyatro alanında kendisini bazı oyunlarda performans gösteren ünlü isim, Mirkelam ve Rober Hatemo’nun kliplerinde de boy göstermiştir. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nin kim olduğuna dair ayrıntılar…

Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974 tarihinde Ankara’da dünyaya gözlerini açtı.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat hayatına tiyatro ile adım attı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünü bitirdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik ‘Kadınlar’ adlı sahne ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel aracılığıyla yılın en genç kadın oyuncusu seçildi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü isimleri ile dizi ve filmlerde çalıştı. Semih Kaplanoğlu, Ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile birlikte çalıştı.

yeşim ceren bozoğlu kimdir

KISA FİLM DENEYİMLERİ

Sayısız kısa filmlerde kendisini gösterdi.

Geniş Aile dizisinde Domuşuk Sevim karakterini canlandıran Bozoğlu’nun başrolünü oynadığı ve İpekyolu Film Festivali’nde 'en iyi film' ödülünü kazanan, Türkiye’de bir ilk olan doğaçlama sinema filmi "Bahtıkara" da 21 Mayıs 2010 tarihinde vizyona girdi.

Ayrıca deneyimli olarak oyunculuk koçluğu konusunda Türkiye’nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu Duru Tiyatro’da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk eğitimleri veriyor.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU NASIL ZAYIFLADI? AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN...

Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı şarkı kliplerinde de oynamıştır.

EŞİNDEN AYRILDI

2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır.

Lale Mansur, Halit Ergenç ile birlikte Misafir isimli bir film çekmiştir.

Film henüz vizyona girmemiştir. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitabı vardır.

Geniş Aile dizi ekibinden izin alarak Canım Babam adlı diziye katılmıştır. O dizi bitince, TRT 1'de Elde Var Hayat adlı dizide Müdür muavini Zehra Öğretmen rolünde rol almıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal