Yeşim Büber: Teknede Yaşamak Her Zaman Zor Değil

Yönetmen eşi Mehmet Aksın ve ikiz çocukları ile birlikte yaşamını teknede sürdüren ünlü oyuncu Yeşim Büber, sosyal medya hesabında teknede yaşadığı zor anları takipçileriyle paylaşmıştı. Büber, gelen olumsuz yorumların ardından konuya açıklık getirdi.

28.01.2021-17:19 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-17:19) Yeşim Büber: Teknede Yaşamak Her Zaman Zor Değil

Yeşim Büber, teknede tadilat yaptığı anlarda ikiz çocuklarının da hastalandığı ve bu nedenle zor anlar yaşadığını dile getirmişti.

Sosyal medya hesabında konuyla ilgili paylaşımda bulunan ünlü oyuncunun takipçileri, ‘Teknede yaşamak zor’ gibi yorumlarda bulunmuştu. Yeşim Büber de ‘Teknede yaşamak bazen zor’ diyerek yeni bir paylaşımda bulundu ve konuya açıklık getirdi. Büber, mutlu pozlarını Instagram sayfasında yayınlayarak ‘Teknede yaşamak her zaman zor değil. Dün paylaştığım postu (gönderi) okuyanlar arasında durumuma üzülenler, acı çektiğimizi düşünenler olmuş. Ben de birkaç keyifli fotoğraf koyayım dedim’ ifadelerini kullandı.

‘HEP HAYALİMİZDİ’

Ünlü oyuncu, geçmişte verdiği bir röportajda şunları söylemişti: ‘Hep hayalimizdi teknede yaşamak, yolda olmak. Bu, bir şekilde bize dayatılan biçim ve sınırlara nanik yapmak belki de. Evi kapatıp tekneye taşındık. İstediğim an demirimi alıp gidebilme imkanı gerçek bir özgürlük benim için. Ve her yerde yolcu hissetmek, mekan ve zaman algımı çok değiştirdi. Zorunluluktan uzak, sahici bir seçim, her an ve her yer... Bu duyguyu çok seviyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal