Yeni İmajı Can Yaman'a Benzetilen Furkan Palalı Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Uzun saçları ve kaslı vücudu ile Can Yaman'a benzetilen Furkan Palalı'nın yeni imajı çok konuşuldu. Peki, Furkan Palalı kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

19.02.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-11:37) Yeni İmajı Can Yaman'a Benzetilen Furkan Palalı Kimdir? Aslen Nereli Kaç Yaşında?

Uzun saçları ve kaslı vücudu ile Can Yaman'a benzetilen Furkan Palalı'nın yeni imajı çok konuşuldu. Peki, Furkan Palalı kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

Yeni imajı olan uzun saçları ve kaslı vücudu ile sosyal medyayı sallayan Furkan Palalı'nın yeni imajı Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir'le başrolleri paylaşan Can Yaman'a benzetildi. Peki, Furkan Palalı kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

FURKAN PALALI KİMDİR?

27 Ekim 1986 yılında Konya'da dünyaya gelen Furkan Palalı, Liseyi Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesi'nde okudu. Palalı, eğitim hayatına devam ederken Kombassan Konyaspor basketbol alt yapısına alındı. 7 yıl boyunca aynı takımda devam eden Palalı, 2000 yılında Tofaş Kulübü'nde oynamaya başladı.

Pallaı, üniversite için baskete ara verdi ve Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Mühendislik bölümüne devam ederken Tuncay Zinel'den oyunculuk eğitimi alan Palalı, mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

Furkan Palalı, 2011 yılında Best Of Model Turkey yarışmasında birinci oldu. Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile ilk ekran deneyimini yaşayan Palalı'nın yıldızı No: 309 dizisiyle parladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal