Yeni Gelin Esmeralda Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Yeni Gelin Esmeralda kimdir? Gerçek adı nedir? Boyu-kilosu kaç? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Bütün bu sorularınızın cevabı haberimizin detayında...

04.10.2018-15:17 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-15:08) Yeni Gelin Esmeralda Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Yeni Gelin Esmeralda kimdir? Gerçek adı nedir? Boyu-kilosu kaç? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Bütün bu sorularınızın cevabı haberimizin detayında...

Yeni Gelin Dizisi Esmeralda Kimdir?

Yeni Gelin dizisinde Esmeralda, şirkette çalışmaya başlayan oldukça etkileyici bir güzelliğe sahip olan, yabancı bir ülkeden gelmiş olan biridir. Şirkette güzelliği ile herkesin ağzını açık bıraktıran Esmeralda gözüne Hazar’ı kestirir. Dolayısıyla da Bella’nın en büyük düşmanı haline gelir. Bella onu Hazar’dan uzak tutmak için personel müdürü olarak holdingte çalışmaya başlar. Esmeralda’nın Hazar’ı etkilemek için attığı her adımda onu uzaklaştırmak için adımlar atar. Esmeralda’yı Hazar’a yönlendiren isim ise Kamilla’dan başkası değildir. İlerleyen dakikalarda ise Bella Esmeralda ve Hazar’ı öyle bir durumda yakalayacaktır ki Hazar’a güveni sarsılacaktır. Peki Esmeralda’nın gerçek adı ne?

Ä°lgili resim

Yeni Gelin Esmeralda’nın gerçek adı Eda Kandulu. Kıbrıslı olan oyuncu ayrıca modellik de yapmaktadır. 1988 doğumlu olan oyuncunun burcu balıktır. Daha önce Nezire adlı filmde yer almıştır. 1,68 boyunda ve 54 kilodur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Rekreasyon Yönetmenliği Bölümü mezunudur. İlk kamera karşısına çıktığı dizi Muhteşem Yüzyıl dizisidir. Daha önce Bahadır Tatlıöz’ün Mahşer adlı klibinde ve albüm kapağında yer almıştır.

İstanbul’a geldiğinden beri öğrendiği en önemli şeyin sabır olduğunu söyleyen oyuncunun oyunculuk konusunda koçluğunu üstlenen isim ise şimdilerde Fox Tv ekranlarından yayınlanan Savaşçı dizisinde Temo karakterine hayat veren Burak Sarımola. Başarısında Burak Sarımola ‘nın çok emeği olduğunu söylüyor. Burak Sarımola’nın ailesiyle de görüştüğünü eşini de çok sevdiğini de dile getiriyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal