Yemin Dizisinin Yıldızı Özge Yağız Yeni Bir Dizi ile Ekranlara Dönüş Yapıyor

Güzel oyuncu Özge Yağız Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'den ayrıldığını duyurmuştu. Dizinin başrol oyuncusu olan Yağız, yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

07.07.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-14:49) Yemin Dizisinin Yıldızı Özge Yağız Yeni Bir Dizi ile Ekranlara Dönüş Yapıyor

Kanal 7'nin severek izlenen dizisi Yemin'in güzel oyuncusu Özge Yağız, yeni bir dizi ile ekranlara dönebilir. Şimdilik adı Sol Yanım olarak düşünülen proje için Özge Yağız'ın adı geçiyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ayhan Özen ile Serkan Mut'un yönetmen koltuğuna oturduğu Yemin dizisinin başrol oyuncusu Özge Yağız projeye veda etti. Sözleşmesi biten ve yeni sezonda başka projeler için görüşmeler yapan güzel oyuncu Özge Yağız, yapımcıyla el sıkışarak yollarını ayırma kararı aldı. Yağız, Star Tv için hazırlanan bir yapım için düşünülüyor. BKM Star Tv ekranları için yeni bir proje yolda. Adı Sol Yanım olarak düşünülen dizinin kadın başrolü için Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız’ın ismi geçiyor. Bu konuda Özge Yağız henüz net bir cevap vermedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal