Yeliz Yeşilmen'den Serdar Ortaç'a İlginç Çıkış: Chloe'yi Bırak

Yeliz Yeşilmen Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Serdar Ortaç ve eşi Chloe'nin evlilik durumuyla ilgili konuşan Yeşilmen, ilginç bir çıkışta bulundu.

25.01.2019-13:08 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-13:09)

Yeliz Yeşilmen Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Serdar Ortaç ve eşi Chloe'nin evlilik durumuyla ilgili konuşan Yeşilmen, ilginç bir çıkışta bulundu.

Sosyal medyada paylaşımları ile adından söz ettiren Yeliz Yeşilmen, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe hakkında konuşan Yeşilmen, ilginç bir yorumda bulundu.

'SERDAR ORTAÇ EŞİNE KARŞI BU KADAR EZİLMESİN'

Yeşilmen, 'Serdar Ortaç'ın eşine karşı böyle olmasına üzülüyorum bu kadar ezilmesin. Evet, güzel kadın ama Serdar o gidecek diye öyle çabalar sarf ediyor ki. Bence korkmasın, umurunda da olmasın Chloe'nin de onu sevdiğini düşünmüyorum. Seven kişi elini sımsıkı tutar, öper, sayfasında bir paylaşım yapar.

'KENDİSİNİ SEVEN BİRİNİ BULSAYDI'

Onları Bodrum'da da gördüm çok güzel bir kız ama donuk ve her şeyi yanlış anlıyor. Serdar keşke hastalık zamanında onu daha çok seven sevgisiyle boğacak birini bulsaydı. Serdar'ı çok eskiden beri tanırım o karıyı kaybetmeyeceğim diye elini tutmalar, iltifat etmeler falan bu kadar kendisini ezdirmesine gerek yok.' dedi.

'CHLOE, SERDAR'IN İSMİNİ KULLANIYOR'

Yeşilmen açılamalarına devam ederken ilginç bir yorumda bulunarak Serdar Ortaç'a seslendi. Yeşilmen, 'Benim gördüğüm tabloda Serdar Ortaç değil de sanki Chloe bir starmış gibi. Adam çocuk diye delirdi. Ne olursa olsun bir çocuk yapmalıydı bu kadar yıldır. Serdar Ortaç'a yazık. Chloe, Serdar'ın ismini kullanıyor.

'ETRAF GÜZEL KIZ KAYNIYOR'

Bence kız istemiyor, zoraki. Etraf güzel kız kaynıyor. Daha iyi bir eş, kendine daha yakın çocuk verebilecek bir eş bir evlilik. Yol yakınken yapsın.' diyerek şaşkınlık yarattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal